dilluns, 29 d’octubre del 2012


Un candidat republicà afirma que si una dona violada és queda encintà és perquè "Deu vol"

MOURDOCK i el candidat democrata, JOE DONNELLY, s'enfrontaren en una de les contiendes senatorials mes vistes en Estats Units, i en els últims minuts del debat, abdós tingueren que contestar a la pregunta de si devia permetre's el malpart en casos de violació o incest.
"M'he vist en corruixesos en eixe assunt per molt temps, pero me doní conte de que la vida és eixe en de Deu. I, crec, quan la vida comença en eixa terrible situació de violació, que això es alguna cosa que Deu volguè que ocorrera". expressà.
El republicà, qui aspira a representar a Indiana en el Senat federal, és el segon candidat senatorial del Partit Republicà que deu defendre's de declaracions fetes sobre la violació i l'embaràs.
En agost, TODD AKIN, candidat al Senat de MISURÍ, expressà que els cossos de les dones tenen una forma d'impedir l'embaràs en cas de lo que cridà "violacio llegitima". ADKIN s'ha disculpat en varies ocasions, pero s'ha negat a abandonar la Contienda.
Mentres tant, s'ignora l'efecte que tindrien les declaracions de MOURDOCK en les ultimes dos semanes per a les eleccions del 6 de novembre.

OPINIÓ PERSONAL.
Pel que amí respecta,un embaràs no té que ser perqué deu hi haja volgut així ni molt menys,cada un té les seues creencies i hi ha que respectar-les,com tot.Pero fins aixina deu no crec que siga motiu pel qual la dona tinga que tindre un xiquet per violaciò i menys negar-li el malpart.


                                                                                            Dairén Reolid Agudo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada