dilluns, 29 d’octubre del 2012


Richard Mourdock: «Los embarazos de una violación son algo que Dios quiere que ocurra»

 

El candidat republicà per al Senat dels Estats Units a Indiana, Richard Mourdock, ha realitzat unes polèmiques declaracions en plena campanya. Els embarassos sorgits per una violació són «una cosa que Déu vol que passi». Des del seu punt de vista, l'única «excepció» per justificar l'avortament és «que la salut de la mare corri perill».
Ell candidat republicà a la Casa Blanca, Mitt Romney, davant la possibilitat que aquestes declaracions puguin perjudicar els seus resultats, va sortir, a través del seu portaveu, a aclarir la seva postura respecte a aquest tema: «El governador Romney no està d'acord amb els comentaris de Richard Mourdock, i no reflecteixen els seus punts de vista ».
Els republicans en general s'han distanciat de les polèmiques declaracions Richard Mourdock.
«Vaig tenir un debat intern sobre això durant molt de temps, però em vaig adonar que la vida és un regal de Déu», va assenyalar. «I crec que, fins i tot quan la vida comença en l'horrible situació d'una violació, és una cosa que Déu va voler que passés». En una conferència de premsa televisada, Mourdock intentar aclarir les seves paraules i va destacar que només buscava transmetre que tota vida és «preciosa». A més va dir que avorreix la violència sexual i no creu que Déu vulgui que passi una cosa tan malvat. El candidat va censurar «aquells que volen tergiversar els comentaris i utilitzar-los per benefici polític».
L'escàndol per les paraules de Mourdock va ser comparat amb la controvèrsia generada a l'agost per un altre candidat al Senat pels republicans, Todd Akkin, de Missouri, que va considerar que el cos de la dona té formes d'impedir l'embaràs en cas de violació «legítima ».

Opinió: no estic d´acord amb ell perque una dona que patix esa sensació de ser violada no es res bona i amunt si se queda embaraza se queda sempre amb la conciencia inquieta i no te res que vore amb Deu. Les dones no se queden embarazades perque Deu vuiga sinó perque li toca i prou. Si este home fora dona y patixiera tot el que una dona violada embarazada sent no pensaria el mateix.
                                               Laura Rivero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada