dimecres, 18 de gener del 2012

Benvinguts al blog de 1r de Batxillerat Científic i Tecnològic de l'Institut Eduardo Merello d'El Port de Sagunt

1 comentari:

  1. Mourdock: “Un embarazo por violación es obra de Dios”


    El candidat republicà al Senat dels Estats Units per Indiana, Richard Mourdock, durant un debat transmès per televisió, va emetre un comentari summament controversial, el mateix va assenyalar que tot i que una dona sigui embarassada mitjançant violació d'igual manera és obra de Déu.

    El debat es va dur a terme a New Albany, on el candidat liberal Andrew Horning li va preguntar a Mourdock seva opinió sobre l'avortament, al que aquest va respondre, "La vida és un regal de Déu i crec que fins i tot, si comença en aquesta situació horrible d'una violació, és una cosa que Déu vol que passi ".

    La declaració del candidat al senat ha generat polèmica al voltant del món, fins i tot els seus oponents demòcrates han criticat aquesta expressió per part de Mourdock, Mitt Romney, va mostrar distància respecte a les declaracions del seu company de partit. Per la seva banda, Debbie Wasserman Schultz, presidenta del Comitè Nacional Demòcrata, va qualificar les declaracions de Mourdock de "escandaloses i humiliants per a les dones".

    En finalitzar el polèmic debat,, Mourdock explicar que no creia que Déu volgués la violació, però que Déu és l'únic que pot crear vida.





    Laura Rivero Gimeno.

    ResponElimina